Sajt dizajnirao i kreirao connect.in.rsИнфо табла

РЕКОНСТРУКЦИЈА САОБРАЋАЈНОГ ПОГОНА" КОСМАЈ"

ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА СИНИША МАЛИ ОБИШАО ЈЕ ДАНАС, ЗАЈЕДНО СА СВОЈИМ ПОМОЋНИКОМ БОРКОМ МИЛОСАВЉЕВИЋЕМ, ДИРЕКТОРОМ ГСП „БЕОГРАД” ЖЕЉКОМ МИЛКОВИЋЕМ И ГРАДСКИМ СЕКРЕТАРОМ ЗА САОБРАЋАЈ ДУШАНОМ РАФАИЛОВИЋЕМ РАДОВЕ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПОГОНА „КОСМАЈ”

ПРЕДСЕДНИК САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ГСП „БЕОГРАД” ЗОРАН АНТИЋ ИСТАКАО ЈЕ ДА ЈЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА ПОГОНА „КОСМАЈ” ВЕЛИКИ ДАН ЗА ГСП.

– НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ДО ЈУЛА СЛЕДЕЋЕ ГОДИНЕ РАДОВИ БИТИ ЗАВРШЕНИ. ОВО ЈЕ ИЗУЗЕТАН ПРИМЕР САРАДЊЕ ГРАДА БЕОГРАДА И РЕПРЕЗЕНТАТИВНИХ СИНДИКАТА.

МОРАМ ДА НАГЛАСИМ ДА ВЕЛИКУ УЛОГУ У СВЕМУ ИМА И ПОМОЋНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА БОРКО МИЛОСАВЉЕВИЋ , КОЈИ ЈЕ ДОШАО ОВДЕ, ВИДЕО КАКВА ЈЕ СИТУАЦИЈА И НАКОН ТОГА ПОСТИГАО ДОГОВОР СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ ДА СЕ КРЕНЕ СА РЕКОНСТРУКЦИЈОМ ПОГОНА – РЕКАО ЈЕ АНТИЋ.

У ПИТАЊУ ИНВЕСТИЦИЈА ВРЕДНА 95 МИЛИОНА ДИНАРА, КАО И ДА ЋЕ УЛОЖЕНИ НОВАЦ ДОПРИНЕТИ ПОБОЉШАЊУ УСЛУГА ГСП „БЕОГРАД”, АЛИ И БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА НА ГРАДСКИМ УЛИЦАМА РЕКАО ЈЕ ГРАДОНАЧЕЛНИК И ДА СРЕДСТВА НИСУ ОБЕЗБЕЂЕНА КРЕДИТОМ НЕГО ИЗ УШТЕДА КОЈЕ СУ У ПРОТЕКЛОМ ПЕРИОДУ НАПРАВЉЕНЕ.
СТУДИО "Б" КОСМАЈ-ФЕНИКС 29.11.2016.ГОД.
КОСМАЈ - ФЕНИКС