ОБАВЕШТЕЊЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ЗАПОСЛЕНИМ ОКО ПРЕГОВОРА КОЈЕ СМО ВОДИЛИ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ОКО ПОВЕЋАЊА ЗАРАДЕ 5% И НА КОЈИ НАЧИН ДА СЕ ТО ИСПЛАТИ ЗА ЦЕЛУ 2017-у ГОДИНУ.

ОБАВЕШТЕЊЕ

ПРЕГОВОРИ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА И ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ СУ УСПЕШНО ЗАВРШЕНИ

ОКВИРНО ОКО 15.03.2017.ГОД. БИЋЕ ПОТПИСАН АНЕКС ПОСЕБНОГ КОЛЕКТИВНОГ УГОВОРА, КОЈИ ОМОГУЋАВА ИСПЛАТУ ЈЕДНОКРАТНЕ ПОМОЋИ У ВИСИНИ МИНИМАЛНЕ ЦЕНЕ РАДА КОЈА ИЗНОСИ 22.620,00 ДИНАРА И ПО ОБЈАВЉИВАЊУ У СЛУЖБЕНОМ ГЛАСНИКУ, ОКВИРНО ПОСЛЕ 04.04.2017.ГОД. БИЋЕ ИСПУЊЕНИ СВИ УСЛОВИ ЗА ПОЧЕТАК РЕАЛИЗАЦИЈЕ ДОГОВОРЕНОГ. ОЧЕКИВАНИ ТЕРМИН ИСПЛАТЕ ЈЕ ТОКОМ МЕСЕЦА МАЈА ЗА СВА КОМУНАЛНА ПРЕДУЗЕЋА У БЕОГРАДУ ПА И ЗА ЈКП ГСП „БЕОГРАД“(КОЈИ У СТАРТУ ПРЕГОВОРА НИЈЕ ТРЕБАО НИ ДА ДОБИЈЕ ЗБОГ СУБВЕНЦИЈА, НАКОН ЧЕГА ЈЕ У ПРЕГОВОРЕ УКЉУЧЕН ПРЕДСЕДНИК СИНДИКАТА ГСП-а ЗОРАН АНТИЋ).

У НАРЕДНИХ НЕКОЛИКО ДАНА ОЧЕКУЈЕ СЕ САСТАНАК СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ, НА КОМЕ ЋЕ СЕ РАЗГОВАРАТИ О ГОРЕ ПОМЕНУТОМ И О ХИТНОМ РЕШАВАЊУ НЕДОСТАТКА РАДНЕ СНАГЕ (ВОЗАЧА И РАДНИКА ОДРЖАВАЊА), КАО И О ДРУГИМ БИТНИМ ПИТАЊИМА.

ХВАЛА ШТО НАМ ВЕРУЈЕТЕ, ВИ СТЕ НАША СНАГА, МИ НЕ ДАЈЕМО ПРАЗНА ОБЕЋАЊА, НАШИ РЕЗУЛТАТИ МОРАЈУ БИТИ КОНКРЕТНИ И СВИМА ВИДЉИВИ.

ИДЕМО ДАЉЕ ЗАЈЕДНО НАПРЕД,