ИДЕМО ДАЉЕ ЗАЈЕДНО НАПРЕД!!!

ОБАВЕШТЕЊЕ

ДАНА 08.03.2017.год. НАСТАВЉАЈУЋИ ПРЕГОВОРЕ КОЈЕ СУ ПРЕДСТАВНИЦИ САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ВОДИЛИ СА ВЛАДОМ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ОКО ИСПЛАТЕ МИНИМАЛНЕ ЗАРАДЕ, ПРЕДСЕДНИК САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ЈКП ГСП “БЕОГРАД“, ЗОРАН АНТИЋ И ПРЕДСЕДНИК КОМУНАЛАЦА БЕОГРАДА, АЛЕКСАНДАР РАДОЈЕВИЋ ОБАВИЛИ СУ РАЗГОВОР СА ГРАДОНАЧЕЛНИКОМ Г-ДИНОМ СИНИШОМ МАЛИМ И ПОМОЋНИКОМ ГРАДОНАЧЕЛНИКА Г-ДИНОМ БОРКОМ МИЛОСАВЉЕВИЋЕМ И

ДОГОВОРЕНО ЈЕ:

- ДА СЕ СВЕ ЗАКОНОМ ПРОПИСАНЕ ПРОЦЕДУРЕ ЗАВРШЕ ДО МАЈА МЕСЕЦА, А ДА СЕ У МАЈУ ИЗВРШИ ИСПЛАТА ЈЕДНОКРАТНЕ СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ У ИЗНОСУ ЈЕДНЕ МИНИМАЛНЕ ЗАРАДЕ (22.620,00 ДИНАРА).

- ДА СЕ У РОКУ ОД 30 ДАНА ИЗВРШИ ПРИЈЕМ НЕДОСТАЈУЋЕГ БРОЈА ЗАПОСЛЕНИХ НА РАДНИМ МЕСТИМА ВОЗАЧА И РАДНИКА ОДРЖАВАЊА.

- ДА СЕ ДО 25.03.2017.ГОД. ИЗВРШИ ИСПЛАТА ЈУБИЛАРНИХ НАГРАДА ЗА ТРИ МЕСЕЦА ( ЗА МАЈ, ЈУНИ И ЈУЛИ 2015.ГОДИНЕ).

- ДА ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА БОРКО МИЛОСАВЉЕВИЋ ОБАВИ РАЗГОВОР СА МИНИСТАРКОМ ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ АНОМ БРНАБИЋ У ВЕЗИ СИСТЕМСКОГ РЕШАВАЊА ПОЛОЖАЈА ЗАПОСЛЕНИХ (ЗАПОШЉАВАЊЕ НА НЕОДРЕЂЕНО ВРЕМЕ, ПОВЕЋАЊЕ ЗАРАДА...).

ХВАЛА ШТО НАМ ВЕРУЈЕТЕ, ВИ СТЕ НАША СНАГА, МИ НЕ ДАЈЕМО ПРАЗНА ОБЕЋАЊА, НАШИ РЕЗУЛТАТИ МОРАЈУ БИТИ КОНКРЕТНИ И СВИМА ВИДЉИВИ.

ИДЕМО ДАЉЕ ЗАЈЕДНО НАПРЕД,