ЗАЈЕДНИЧКО САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ГСП "БЕОГРАД", ЗОРАНА АНТИЋА И ДИРЕКТОРА ЈКП ГСП "БЕОГРАД", ЖЕЉКА МИЛКОВИЋА ПОВОДОМ ИСПЛАТЕ СОЛИДАРНЕ ПОМОЋИ!

На иницијативу Самосталног синдиката запослених у комунално - стамбеној делатности Србије покренут је процес за ублажавање тешке материјалне ситуације запослених у комуналном систему, а нарочито у ЈКП ГСП „Београд“ узевши у обзир сложеност и тежину послова које наши запослени обављају и несразмерну финансијску надокнаду за исте.

Након вишемесечних преговора на нивоу Владе Републике Србије и представника Самосталног Синдиката, за шта дугујемо велику захвалност тадашњем председнику Владе РС господина Александра Вучића, постигнут је договор и усвојена одлука да се изврши уплата једнократне солидарне помоћи у износу од 22.620,00 РСД за све запослене у комуналном систему града Београда.

Спровођење и реализација овог програма у оквиру ЈКП ГСП „Београд“ изведена је на иницијативу Самосталног синдиката уз значајну подршку директора предузећа господина Жељка Милковића, извршног директора за финансијске послове господина Дејана Крстовића и представника Надзорног одбора ЈКП ГСП „Београд“, али и нашег оснивача – града Београда, градоначелника господина Синише Малог, као и представника Владе Републике Србије.

Представницима Самосталног синдиката ГСП „Београд“ је ово јасан показатељ заједничке бриге за појединца у нашем предузећу и ово је само један сегмент који је видљив свим запосленима и где свако од нас запослених осећа бољитак. Кроз међусобно уважавање и сарадњу тек нас очекују даљи резултати у побољшању материјалног статуса запослених као и свих осталих битних елемената за неометани и успешан рад нашег предузећа.

Овим путем изражавамо захвалност у име ЈКП ГСП „Београд“ и Самосталног Синдиката ГСП „Београд“ на спровођењу и реализацији овог за све нас изузетно важног пројекта, што је уједно јасан показатељ да Оснивач – град Београд и Република Србија води рачуна о радницима комуналних предузећа и не заборављају да су они основа за неометано функционисање наше престонице.

ПРЕДСЕДНИК ДИРЕКТОР

САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ГСП „Београд“

Зоран Антић Жељко Милковић, дипл. инж. маш.

преуѕмите слику...