СИНИША МАЛИ И ЗОРАН АНТИЋ ЗА МЕДИЈЕ 21.08.2017.ГОД.

Мислим да никада бољи односи са синдикатима нису били, сада све одлуке доносимо заједно. Ово је двосмерна улица и отворена комуникација са синдикатима јер имамо заједнички циљ – бољи ГСП и бољи град Београд. Полако али сигурно, како се ситуација у граду Београду побољшава, тако се положај запослених у јавним предузећима мења набоље – указао је градоначелник у погону ГСП-а на Дорћолу.

Он је прецизирао да је тема данашњих разговора било унапређење положаја радника и њихових накнада, као и унапређење возног парка и реконструкција погона.

Председник Самосталног синдиката ГСП"Београд", Зоран Антић у изјави за медије је нагласио да је данашњи разговор наставак социјалног дијалога, као и да се напредује на свим пољима.

"Данас смо покренули врло битне теме и циљеве који се тичу повећања плата и нових возила, реконструкције погона и свега оног што ће унапредити и статус запослених и само предузеће", рекао је Антић.

Он је додао да се нада да ће се у будућности све стране радовати, јер је ГСП који је пре неколико година био на дну сада почео да се опоравља.

"Важно је и да корисници наших услуга буду што задовољнији.

То су циљеви ка којима идемо и које ћемо заједно остварити"!

линк...