Свечана академија поводом 110. година Синдикалне организације Самосталног синдиката ЈКП ГСП „Београд“

ЈУБИЛЕЈ – 110 ГОДИНА САМОСТАЛНОГ СИНДИКАТА ЈКП ГСП “БЕОГРАД”

Свечана академија поводом 110 година Самосталног синдиката ЈКП ГСП „Београд“ одржана је 10. 7. 2013. године у великој сали Саобраћајног погона „Нови Београд“. У оквиру прославе великог јубилеја, додељена су признања, захвалнице и пехари заслужнима за развој наше синдикалне организације. Свечаној академији присуствовали су чланови Скупштине Самосталног синдиката ГСП Београд, као и многобројне званице из друштвеног и политичког живота, као и колеге из других синдикалних организација. Испред Оснивача академији је присуствовао Градски секретар за саобраћај Бојан Бован, док је испред владе Републике Србије поред бившег генералног директора Милете Радојевића присуствовао државни секретар за саобраћај Душан Рафаиловић. Такође академији је присуствовао комплетан менаџмент на челу са в.д. генералног директора Небојшом Ћераном, а велику част својим доласком нам је указао и Љубисав Орбовић председник Савеза самосталних синдиката Србије, као и мр. Милан Грујић председник Републичког синдиката запослених у стамбено – комуналној делатности. Захваљујемо се и председништву Комуналаца Београда на челу са потпредседником Мирославом Радојевићем, као и колегама представницима Комуналаца Београда и Србије, који су својим присуством увеличали наш велики јубилеј.

Видео клипови

Слике